El Trompeta recomana… CONTES PER IMAGINAR

27 Març 2009
0

Hola a tots i totes! Sota un títol suggerent com aquest, us porto dues verdaderes joies. D’aquells àlbums que val la pena mirar-te’ls més d’una vegada, que com més els mires més t’agraden. Històries que et permeten somiar i imaginar despert… Coneixeu-los amb mi siusplau:

EL CAVALL MÀGIC DE HAN GAN, Chen Jiang Hong, Editorial Corimbo (2004) –> Una història genial sobre un personatge que va ser real. Aquest fantàstic àlbum ens narra una història oriental basada en el pintor Han Gan, ue es va fer famós per pintar els cavalls més bonics i més reals. Tan és així que dels seus quadres i de la seva història se’n va fer una llegenda, una llegenda de cavalls que prenen vida, i d’un temible guerrer amb un cavall irreal i invencible… Simplement genial!

Les il·lustracions de l’àlbum han estat fetes sobre seda, tal i com pintava Han Gan, ara fa més de 1200 anys. Hi ha històries que amb el temps es fan llegenda. Magnífic!

 

IMAGINA’T UN DIA, Sarah L. Thomson, Il·l Rob Gonsalves, Editorial Juventut (2006) –> Imagina’t que pots nedar entre les branques d’un arbre o anar cap al sol, que pots volar, que el teu castell de sorra pot aguantar les onades més altes… i imagina que aquest dia és avui. Genial! Amb aquestes frases, amb auqests somnis, aquest llibre només et pot convidar a somiar, a volar amb els ulls oberts, a estimar obres com aquestes que et recorden perquè t’agradava tan ser nen…

 

Unes grans il·lustracions per una història preciosa…Comentaris

Deixa la teva opinió