El Trompeta recomana… CONTES DE CONILLS

22 Maig 2009
0

Hola a tots i totes! Els conills poden semblar animals simpàtics, dolços i peludets; és l’animal per excel·lència dels mags, així com un animal que en segons quina història tampoc pot resulta gaire simpàtic. AVui us porto dues històries protagonitzades per aquests animalons, les dues molt diferents, però molt bones.

LOS CONEJOS, John Marsden, Shaun Tan, Barbara Fiore Editora (2009) –> Sota un títol que diu tan poc, una portada que ho diu tot. Es tracta d’una història sobre la invasió dels conills a un nou món on imposen les seves tradicions i les seves maneres de fer, s’expandeixen per tot el territori, i no hi ha riu ni muntanya que els pugui barrar el pas. Us sona aquesta història?

84-936778-2-4-f

 

Una història aplicable a totes les cultures, que té un element que la fa especial: unes excel·lents il·lustracions de Shaun Tan. És un geni de la il·lustració, amb un estil tan característic i diferent que destaca per sobre de la resta. Només cal veure les seves il·lustracions per saber del que us estic parlant.

rabbits5rabbits1rabbits2rabbits3rabbits484-936778-2-4-1484-936778-2-4-1384-936778-2-4-984-936778-2-4-3 

 

EL CONILL MÀGIC, Anette LeBlanc Cate, Editorial Intermón Oxfam, col·lecció Somnis (2008) –>Ray el mag i el seu conill Tabalet són companys de feina i amics. Un dia mentre fan un número de màgia en Tabalet es perd. El conill es troba molt trist perquè no sap com retrobar-se amb el seu amic enmig de tanta gentada, fins que busca alguna cosa que els pertany als dos i que han compartit durant molt temps… Una història màgica sobre l’amistat, amb unes il·lustracions molt boniques i acurades.

portada cat EL CONILL MAGIC

untitled30763626724_int_1Comentaris

Deixa la teva opinió