El Trompeta recomana… CONTES DE GERMANS

12 Juny 2009
0

Hola a tots i totes! Els germans són aquells nens que de petits es barallen però que tampoc poden viure l’un sense l’altre, les relacions entre germans són fortes i els lligams establerts són molt grans i queden implícits en la relaciço entre germans. Avui us porto dos cpntes de germans molt bonics i molt diferents que m’agradaria que poguessiu conèixer amb mi:

TANCA ELS ULLS, Victoria Pérez Escribà, il·l Claudia Ranucci, Thule Ediciones (2009) –> Aquest conte em va agradar molt perquè es tracta de dos punts de vista, de dues maneres diferents de veure el món. L’una és la d’un germà que descriu el món a través de la vista; l’altre és la del germà que ho fa a través de la resta dels sentits. Un llibre que ens convida a tancar els ulls i intentar entendre el que ens envolta a través del que sentim, olorem, toquem… Molt i molt maco.

getimgs

ESPERO UN GERMANET, Marianne Vilcoq, Editorial Corimbo (2001) –> La Maria no està gaire contenta, la mare li ha dit que espera un germanet i a ella no li ve gens de gust. Ella també es sent un nadó encara i no vol que li prenguin el lloc, però amb els mesos d’embaràs de la mare, s’acabarà fent a la idea? Un llibre que et permet veuire el germanet de la Maria des de la panxa de la mare. És senzill i tendre, però ens explica com al final els germans grans s’acaben estimant al seu germanet petit.

corimbo032101vilcoqComentaris

Deixa la teva opinió