Presentació d'ANIMALS FENOMENALS a Abracadabra

16 Juliol 2009
0

Aquest dissabte si voleu fer alguna cosa interessant amb els vostres petits, us recomano que us acosteu cap allà al migdia per la llibreria Abracadabra. I és que els amics de Vabau presenten en format de conta-contes a Barcelona el seu conte: “ANIMALS FENOMENALS o perquè els peixos tenen cames”.

D’aquest projecte ja us en vaig parlar, i de fet vaig poder entrevistar als seus protagonistes. Un projecte que dia rere dia es mou per més llibreries i arriba més lluny, i és que llibreria especialitzada i amb encant que entro em trobo el petit racó d’aquests peixos amb cames. Jo ja tinc el meu, i conec alguna gent que també. Què esperes en tenir el teu peix amb cames? Són tots diferents!

Doncs bé, l’activitat es duu a terme a un dels racons infantils més nous i bonics de la ciutat de Barcelona, es tracta de la llibreria Abracadabra, de laque també us n’he parlat, que es troba al carrer General Alvárez de Castro 5, a prop del mercat de Santa Caterina. La durada de l’activitat és de 3/4 d’hora, està destinada a infants d’entre 4 i 8 anys i en ella s’explicarà qui són Vabau i com fan els seus “Animals Fenomenals”, l’explicació del conte, i al final de tot tots els nens podran dibuixar el seu animal fenomenal. A veure si algú s’atreveix a dibuixar l’Elefant Trompeta, ja que és un animal d’allò més fenomenal.

Sense gaires coses més a explicar, us deixo amb les dades:

peix_abracadabra_bcn

Dissabte 18. De 12 a 12:45h

Presentació del conte:
Animals fenomenals, o per què els peixos tenen cames

A la llibreria Abracadabra (C/General Alvárez de Castro 5)



Comentaris

Deixa la teva opinió