El Trompeta recomana… CONTES D'AIGUA

17 Juliol 2009
0

L’aigua, sovint un bé escàs i preuat. Hi ha molts contes que ens parlen de l’aigua, però cap com els dos que us porto avui; ambdós molt diferents i molt originals, però d’aquells que no pots evitar mirar-te’ls quan els trobes a la llibreria.

L’HOME D’AIGUA, Ivo Rosati, Il·lustrador Gabriel Pacheco, Editorial Kalandraka –> Un conte magnífic, una història sorprenent i unes il·lustracions genials. No hi ha altra manera de definir aquest Home d’aigua. Voleu conèixer la seva història?

10580_g

Algú havia deixat l’aixeta oberta, però l’amo de la casa mai va tornar. L’aigua sortia i sortia, i de tant acumular-se va nèixer un home blau, alt, transparent i cristalí. Un home amb una regadora al cap que busca el seu lloc en el món. Va per la ciutat i en un inici tothom li té por, però després se n’adonen de la seva bondat i de les coses bones que pot fer per la gent.

Quan el vaig veure em va enamorar, i a vosaltres? Mireu les il·lustracions i em dieu què us sembla.

10582_1_g3594739319_d4be769530_o3595544856_5ce21e6fdd_ogabrielpachecoacquagabrielpachecohvacuigabrielpachecoluomo

EL TESORO DE LA LAGUNA, Carmen Gil, Víctor Escandell, Editorial Versos y Trazos –> Un conte que col·labora amb el projecte “Libro amigo de los bosques” de Greenpeace, pretén conscienciar als infants de la importància de l’aigua i el seu estalvi, per fer-ho ens explica una història on apareixen molts personatges surrealistes i sorprenents.

apic2742

Al voltant del llac de “Charcorredondo” s’alcen tres regnes gobernats per tres monarques: Berenjeno IX, que vol tenir l’hort més gran de la terra; Facunda II, que omple una vegada i una altra la seva piscina reial; i Baldomero I, el rei més nét de la història. Però està a punt de succeir una gran catastrofe que potser podan impedir una bruixa i el seu corb.

apic2744apic2745apic2747laguna6laguna8laguna12

Molt curiós, la veritat.



Comentaris

Deixa la teva opinió