MR. MAGORIUM I LA SEVA BOTIGA MÀGICA

21 Juliol 2009
0

Quan vaig llegir el títol d’aquesta pel·lícula em va resultar poc sorprenent i la típica pel·lícula per nens, però jo com que en el fons porto una nena dins, de fet un petit elefant a dins, la vaig veure d’oferta i me la vaig comprar.

Vaig començar-la a veure i em va agradar molt. Us explico primer la història i després el perquè em va agradar.

Mr Magorium (Dustin Hoffman) és un personatge força extrafolari propietari d’una tenda de joguines màgica en la que treballa com a encarregada la Molly (Natalie Portman). Mr Magorium, amb 243 anys d’edat decideix que ja és hora de marxar i deixar la seva estimada botiga en mans de la Molly…  Entranyables dos personatges: el nen que no té amics i col·leciona barrets, en Eric (Zach Mills) i el mico de peluix que vol abraçar a qui no es deixa. La resta no us l’explico que perdria la gràcia.

Us ha passat mai de petits d’haver-vos imagina’t un munt de joguines estranyes que no podíeu trobar enlloc? Heu imagina’t sales plenes de pilotes, peluixos que prenen vida, joguines de mil colors i tot ple de màgia? Doncs bé, això és el que ens aporta aquesta pel·lícula, una història dolça i commovedora amb un Mr. Magorium genial i uns efectes i una tenda que ja voldríem molts poder visitar. Ni la tenda de joguines més bonica i més gran del món es pot equiparar a la tenda màgica que surt en aquesta pel·lícula. És preciosa!

Heu cregut mai en la màgia? Potser val la pena fer-ho en algun moment de les vostres vides…



Comentaris

Deixa la teva opinió