El Trompeta navega per… ENCICLOPEDIA DE MONSTRUOS Y…

6 Agost 2009
0

L’altre dia buscant possibles il·lustradors a entrevistar, vaig descobrir un bloc que em va interessar molt, es tracta del bloc ENCICLOPEDIA DE MONSTRUOS Y OTRAS CRIATURAS MALIGNAS.

monstres01

Un Bloc creat per parlar d’un proper treball presentat per lles editorials Bromera- Animallibres- Algar, es tracta d’una enciclopèdia de monstres que comptarà amb 10 llibres amb textos d’Enrich Lluch i cadascun d’ells il·lustrat per un il·lustrador diferent:

– Cecilia Varela

ceciliavarela

– Fernando Falcone

– Mercè López

mercelopez

– Miguel Ángel Díez

miguelanglediez

– Oriol Hernández

oriol

– Pablo Tambuscio

pablotambuscio

– Pablo Zamboni

pablozamboni

– Pere Mejan

mejan

– Rodrigo Luján

rodrigolujan

– Óscar T. Pérez

oscarperez

La llista d’il·lustradors no cal dir que és molt bona, n’hi ha alguns que estan fent treballs realment extraordinaris. De moment, pel que he pogut veure, hi haurà una doble plana de descripció del monstre en sí, i després la resta formaran la història.

Aquesta iniciativa està buscant coeditors amb altres llengües i per tant encara no té data de publicació, tot i així es tracta d’un projecte prou ambiciós i interessant que valia la pena parlar-ne.

De moment, no us en puc dir gaire cosa més. Podeu anar fent boca amb les extraordinàries il·lustracions que estan preparant per aquest projecte els il·lustradors i que van penjant totes en aquest Bloc.

Us aniré informant!



Comentaris

Deixa la teva opinió