El Trompeta recomana… CONTES CLÀSSICS AMB TEXTURES

7 Agost 2009
0

Hola a tots i totes! Sota aquest títol el que us vull portar avui és una col·lecció de l’Editorial Timun Mas de contes clàssics per a nens força petits amb textures. Són contes per tocar, que provoquen diferents sensacions tàctils en l’infant i que a la vegada expliquen un conte clàssic diferent. En total quatre contes clàssics amb quatre il·lustradors diferents cada vegada.

LA GALLINETA PÉL -ROJA, Leo Timmers, Editorial Timun Mas –> La història ja la coneixem, és la de la gallineta vermella, però el millor de tot és el seu il·lustrador. En Leo Timmers s’atreveix per primer cop amb un conte clàssic i ens acosta la seva pròpia versió de la Gallineta Vermella.

coberta.indd

EL GAT AMB BOTES, Dan Kerleroux, Editorial Timun Mas –> El Gat amb botes il·lustrat amb molt bon gust, ens acosta una nova imatge d’aquest personatge molt moderna, amb uns ulls molt grans, força desproporcionat i amb l’actitud xulesca que ha de tenir aquest personatge i que sovint ha estat oblidada en diverses adaptacions.

coberta.indd

LA CAPUTXETA VERMELLA, Christian Guibbaud, Editorial Timun Mas –> Una Caputxeta Vermella amb un estil molt senzill i molt més infantil que els altres dos clàssics que ja us he presentat. Sense línies i amb colors molts vius, podem arribar a conèixer el tacte de l roba que portava aquest famós personatge al cap.

img4_200chaperon-rouge


ELS TRES PORQUETS, Xavier Deneux, Editorial Timun Mas –> Aquesta vegada ens trobem amb tres porquets dolços i simpàtics amb un estil també força infantil similar al de la Caputxeta vermella que us he presentat abans.

9782745921475fs



Comentaris

Deixa la teva opinió