Jugant a… KÄTHE KRUSE

26 Setembre 2009
0

Käthe Kruse va ser la creadora de les seves pròpies nines i de la seva pròpia marca, nascuda el 1883, es va casar i va tenir fills, per a ells va crear les seves pròpies nines, ja que volia que els seus infants tinguessin joguines que fossin capaços d’estimar. En honor a aquesta dona,  va néixer el que s’ha convertit en una important marca de joguines alemanyes amb l’ideal de crear les nines a l’estil de Käthe, convertint-les així en el seu producte estrella.

Però a mi el que m’ha interessat més d’aquesta marca és la seva filosofia, la seva manera de crear joguines que els nens s’estimin, i amb aquest objectiu, a part de les famosos nines, tenen joguines per a nadons, titelles i altres accessoris. Ara us deixo amb una petita mostra del que fan i com ho fan, si us interessen sempre podeu trobar més coses a la seva web.Comentaris

Deixa la teva opinió