Jugant a… SCRATCH

31 Octubre 2009
0

Scratch Europe és una marca de joguines precioses, inclouen diferents formats de joguines: puericultura, joguines toves, joguines de fusta, Leo Timmers i decoració. Ara us explico quin tipus de joguines ofereixen en cada apartat i com són:

– Puericultura –> inclou roba de llit, pijames, peücs, pitets… tot per als més petits amb bonics estampats i colors molt vius. Hi ha autèntiques monades.

– Joguines toves –> així, és com he classificat jo aquesta apartat on podem trobar una sèrie de ninots de peluix: ninos d’activitats en forma d’ovella, peix espasa, granota, eriçó, ratpenat… Colors molt vius i una delícia per als més petits.

– Joguines de fusta –> En l’àmbit de les joguines de fusta, podem trobar diferents tipus de jocs: balancins, caminadors, joguines per estirar, carrets, cotxets per a nines… Tots ells amb uns acabats genials i uns personatges d’allò més simpàtics.

– Leo Timmers –> En Leo Timmers és un il·lustrador que m’agrada especialment, és un geni i fa uns personatges, normalment animals, preciosos. Aquesta vegada les il·lustracions i personatges d’alguns dels seus contes han sortit de les seves pàgines per traslladar-se a: tasses, gots, pitets, trencaclosques, pòsters, postals, dòminos, encaixos, material escolar, medidors…

– Decoració –> llums, guardioles, medidors, penjadors, tamborets, taules… Una infinitat de productes per fer l’habitació del teu menut d’allò més personalitzada i divertida.

En definitiva una marca divertida, original, maca i amb molt a aportar. Us deixo com sempre amb una bonica selecció d’imatges.Comentaris

Deixa la teva opinió