El conte de… L'HOME DEL SAC

10 Novembre 2009
0

L’Home del sac és un personatge que espanta molt als infants, i potser és per això que no hi ha gaires contes dedicats a aquesta terrible figura. Tot i així, n’he trobat un àlbum il·lustrat que està d’allò més bé.

L’HOME DEL SAC, Josep M. Jové, Il·lustrador Tha, Editorial La Galera –> La història comença quan un nen veu una cosa sospitosa, un home que sempre ronda pel carrer vell i esquerp i que porta a les seves esquenes, de vegades, un sac, que deixa al portal de la seva casa mig en ruïnes.

El nen fa saber les seves sospites a la seva àvia i s’imagina un munt de coses que pot ser aquell terrible home del sac. L’àvia l’ajudarà a descobrir tot el que s’amaga darrere l’home del sac i al final potser no és ben bé el que tots els nens pensarien…

És una història inventada que parteix de la figura d’un personatge temible i temut per a tots, l’Home del Sac, amb unes il·lustracions molt interessants fan d’aquest un títol de qualitat si us interessa explicar al vostre infant que potser tot no és el que sembla.



Comentaris

Deixa la teva opinió