El Trompeta recomana… CONTES D'HIVERN

11 Desembre 2009
0

L’hivern ja està a la cantonada, a punt de treure el nas, el fred, el Nadal… Avui, us porto contes on el fred és el protagonista, i és que és època de l’any per asseure davant de la llar de foc (en el seu defecte estufa o radiador) i mirar contes, llegir llibres i estar amb els teus.

Per anar obrint boca a l’estació que està a punt de començar, us deixo amb aquestes boniques històries.

LOS OSO POLARES, Francesca Di Chiara, Editorial Usborne (2009) –> DE la col·lecció Toca, toca! Aquest conte ens mostra com és la vida dels ossos polars, blancs com la neu i vivint en un lloc tan i tan fred. Com dormen, el que mengen, i tot amb unes precioses i simpàtiques il·lustracions, molt infantils i dolces. Un conte molt adequat per als més petits.

touchy_feely_polar_bears

A més a més, els nen el podran tocar, i notar el tacte suau dels ossos polars.

polar01polar02polar03

NOMÉS UN TROSSET, Èmile Jadoul, Editorial Corimbo (2009) –> És un conte sobre el fred de l’hovern que arriba de manera inesperada a la vida d’un petit pollet que es resguardarà a la bufanda de la gallina. El mateix farà el conill, tindran un trosset de bufanda per al pobre guineu?

Un conte molt tendre amb unes il·lustracions molt senzilles i dolces que ens parla de compartir i de l’amistat amb una dolçor increïble.

9782211081931

MIKI, Stephen Mackey, Editorial Beascoa (2009) –> Aquest conte ens explica la història de la Miki, una nena esquimal. Ens acosta a través d’unes il·lustracions precioses el seu mede de vida, com s’alimenten, com viuen i com afronten el fred aquestes increíbles persones.

miki-tapa-dura1_libro_image_zoom



Comentaris

Deixa la teva opinió