El Trompeta navega per… OLIVIA

10 Desembre 2009
0

Hola a tots i totes! Ja sabeu que tinc molta afició per navegar per diferents pàgines webs, mirar, remirar, i tafanejar. Doncs bé, una de les meves darreres descobertes és la pàgina web oficial d’Olivia, la porqueta més simpàtica dels contes. Ja sabeu la particular fascinació que tinc per aquest simpàtic personatge i la feina feta pel seu autor, l’Ian Falconer. Doncs bé, l’altre dia buscant imatges del conte de Nadal de l’Olivia, vaig anar a parar a aquesta web.

sin-titulo-11

Es tracta d’una web pensada per a petits i grans. Ja que per una banda trobem l’apartat “Diverteix-te amb Olivia”, que conté una sèrie de jocs, activitats, descàrregues, i tota mena de distraccions per als més petits; així com material didàctic per a llibreteres i mestres.

olivia02

També podem trobar tots els contes que hi ha al mercat protagonitzats per l’Olivia, amb les portades i informació sobre l’argument. Tots els productes relacionats amb aquesta porqueta, apartat que et redirecciona a una botiga on-line.

olivia03

I un darrer i interessant apartat sobre l’autor, l’Ian Falconer.

olivia04

Tota la web està feta amb un gust excepcional, amb els colors típics de l’Olivia, el blanc i negre i sobretot el vermell! És una web dolça, senzilla, navegable i protagonitzada en tot moment per la bonica porqueta.

Sens dubte una passejada, que val la pena fer!



Comentaris

Deixa la teva opinió