WHERE THE WILD THINGS ARE

13 Desembre 2009
0

dondevivenlosmonstruosposterniEl proper divendres 18 de Desembre s’estrena a les nostres contrades la versió cinematogràfica de “Where the wild things are” (” Allà on viuen els monstres”), el famòs i ja convertit en un clàssic conte publicat l’any 1963 per Maurice Sendak. Una versió ja estrenada fa un parell de mesos als Estats Units i que ara arriba aquí amb molta força i molt bona pinta.

La veritat és que a mi em farà il·lusió anar-hi, a veure si deixen entrar a un petit Elefant cinefil…

wherethewildthingsareLa història és la que tots coneixem, la història d’en Max, un nen una mica desobedient i rebel, que com molts nens d’arreu del món s’han anat a dormir sense sopar per una rebequeria amb els seus pares. I és allà en la seva habitació, en el seu món, on a través de la seva imaginació viatja al fascinant món del monstre, i on les cortines es converteixen en lianes, les parets en arbres i tot canvia de forma.

Abans de veure la pel·lícula, us recomano que agafeu el conte en qualsevol llibreria o biblioteca i us el llegiu i mireu en calma. És una autèntica obra d’art, un conte convertit en un autèntic clàssic.

where-the-wild-things-areconte

Explicada la història i havent parat a mirar el conte, anem a parlar de la pel·lícula, de la que en sé poqueta cosa. El director és Spike Jonze, que ha diregit pel·lícules com “Como ser John Malkovich” i també molts videoclips. Jo en destacaria els monstres que estan força ben fets i semblen d’allò més entranyables, però m’esperaré en anar-la a veure per explicar-vos-en més. De moment us deixo amb el tràiler i algunes imatges.

donde-viven-los-monstruos2donde-viven-los-monstruos-1donde-viven-los-monstruoswherethewildthingsare_shootwhere-the-wild-things-aredonde-viven-los-mostruos25993911



Comentaris

Deixa la teva opinió