D'on vénen els Reis Mags?

22 Desembre 2009
0

Avui vull fer un post d’una cosa curiosa que em va passar l’altre dia a l’escola. Estàvem preparant la decoració nadalenca de les finestres i havíem fet els tres Reis Mags, l’Estel, i els camells; i jo amb paper marró, havia fet el terra com del desert. Doncs bé, innocent de mi, els hi vaig preguntar als meus nens: “D’on vénen els Reis Mags?”.

Mare meva, no em pensava que la pregunta els hi resultés tan difícil, però les respostes han estat si més no, sorprenents:

– Vénen de la lluna!

– No, de l’estrella de Nadal!

– Del cel

La cosa ha anat derivant i fins i tot un nen m’ha dit que venien d’Itàlia, un altre dels camells, i una nena m’ha dit que venien del Pessebre… En definitiva, que no han entès res! I és que clar, jo m’esperava que em contestessin que venien del desert, o de l’Orient, o fins i tot em conformava que em contestessin que venien de molt lluny.

Però al final he decidit deixar el tema, perquè he pensat que a lo millor totes aquestes coses els hi han explicat a casa seva, i no els hi volia fer un embolic. No sé, al final, em sembla que qui s’ha fet l’embolic he estat jo; o això, o els meus nens m’han pres el pèl (que també pot ser).

I vosaltres a la seva edat (4 anys) d’on creieu que venien els Reis Mags? Jo del desert! Perquè sinó com s’explicava que vinguessin amb camell? (bé de fet, amb dromedari), però aquesta ja és una altra història…



Comentaris

Deixa la teva opinió