ALLÀ ON VIUEN ELS MONSTRES

6 Gener 2010
0

Farà  un parell de setmanes vaig anar a veure aquesta pel·lícula, cridada pel fet de conèixer el conte original i voler-ne veure l’adaptació cinematogràfica. I la veritat és que em va agradar força, de fet, més enllà  d’una adaptació com a tal, es pot considerar que la pel·lícula és com una ampliació del conte. Va més enllà  d’aquest i ens acosta una mica més als monstres del que ho fa el conte.

En la pel·lí­cula, cada monstre pren un nom i una personalitat diferents, cadascú d’ells té les seves penes, les seves angoixes i els seus anhels, i junts amb en Max construiran un món extraordinari.

És evident que en el conte no passen tantes coses, però el que em fascina ha estat la capacitat de plasmar en tres dimensions els monstres dibuixats fa més de 45 anys per en Maurice Sendak en paper. I és que a través de la pel·lícula reconeixes perfectament cadascú dels monstres que apareix en el conte.

El Max triat per a fer la pell·lícula trobo que està molt encertat i reflexa perfectament el tipus de nen que es sent sol, incomprès i aïllat en el seu propi món.

Jo em quedo amb el conte, evidentment, però la pel·lícula val molt la pena anar-la a veure si us agrada la fantasia, la imaginació i ELS MONSTRES.

where_the_wild_things_are



Comentaris

Deixa la teva opinió