El Trompeta recomana… ATLES

8 Gener 2010
0

Els atles infantils és un sector de la literatura infantil al que mai havia parat gaire atenció, fins que un dia, vaig haver de regalar-ne un i vaig veure que hi havia molta oferta, i per si això fos poc, molt bons productes. Són el regal perfecte per complementar una bola del món, per tenir a l’aula per a la classe de geografia, i pels nens que tenen curiositat per conèixer i descobrir el món que els envolta. Us deixo amb alguns:

ANEM A VEURE MÓN, Anne-Sophie Baumann, Il·l. Laurence Jammes, Traductor Gustau Raluy i Bruguera, Editorial Cruïlla (2009) –> Aquest conte no es tracta ben bé d’un atles, més aviat d’un recorregut per diversos indrets del món a través dels seus infants. Un recorregut pel món amb fotos i solapes per saber com viuen els infants del món. Un llibre que ens permet saber moltes coses dels que ens envolten.

es12421648-image-port47-image-port

LA MEVA PRIMERA VOLTA AL MÓN, Sophie Amen, Il·l. Florent Silloray, Sébastien Mourrain, Sylvie Bessard, Marcedino Truong, François Roudot, Traductor Núria Font i Ferré, Editorial Cruïlla  –> Un bonic atles per als més menuts on es pot destacar sobretot les il·lustracions: coloristes, simpàtiques i divertides. Molt i molt bonic!

23946836

ATLES DE LA HISTÒRIA DEL MÓN, Bertrand Fichou, Il·l Didier Balicevic, Traductor Gustau Raluy i Bruguera, Editorial Cruïlla –> Amb aquest atles us porto un atles molt complert que inclou no només aspectes geogràfics, sinó històrics de cadascuna de les civilitzacions que hi apareixen. És molt i molt bonic, molt complert i amb fulls trabsparents al damunt. Les il·lustracions i la informació que conté són molt adequades.

es114881

EL MEU ATLES, VVAA, Editorial Larousse Infantil (2006) –> Aquest atles és el que vaig triar definitivament per diversos aspectes, però el més important és que em va semblar molt complert  i adequat a l’edat a que anava dirigit. Inclou de cada continent: un mapa geogràfic i un polític, informació sobre animals, clima, vegetació, monuments, cultures dels països del continent, i il·lustracions de tota mena de les gents de les diferents cultures i països que apareixen. Un atles amb desplegables, i un mapa mundi al final per retallar i penjar-te a l’habitació.

c__users_asus_appdata_local_temp_plugtmp_plugin-ol00029001_9999999643



Comentaris

Deixa la teva opinió