Presentació de Picasso i Minou a Abracadabra

25 Març 2010
0

Els amics d’Abracadabra sempre tenen presentacions de bons contes i això és un autèntic plaer. Aquest cap de setmana, el dissabte al matí, si no teniu plans us convido a acostar-vos a aquesta fantàstica llibreria a descobrir un àlbum il·lustrat també fantàstic. Es diu Picasso i Minou, i és preciós, fascinant, bonic… Se m’acaben els adjectius per descriure aquesta fantàstica obra d’art que ens narra part de la vida de Picasso a través dels ulls del seu gat. Un àlbum rigoros, molt ben fet i que ens transporta a l’època de Picasso i creació de les seves obres a un París sempre fantàstic i fascinant.

Les il·lustracions són magnífiques i tindreu la sort els que hi pogueu anar, que l’il·lustrador hi serà. Així que no ho dubteu:

Dissabte, 27 de Març de 2010

12h

Abracadabra Llibres

C/Gral. Álvarez de Castro 5

No hi podeu faltar, us hi estan esperant!Comentaris

Deixa la teva opinió