El Trompeta recomana… CONTES PER A MARES (III)

30 Abril 2010
0

Aquest cap de setmana és el dia de la mare, i per a tots els que volgueu regalar un conte, enguany us porto dues propostes d’allò més interessants. Contes que ens parlen de les mares, aquella figura tan important en la vida de totes les persones… A veure si us agraden.

LA MARE, Josée Masse, Editorial Intermón Oxfam –> Es tracta d’un poema il·lustrat preciós que explica l’estima que dues mares tenen per la seva pròpia filla. L’una és la mare que li va donar la vida, i l’altra la que la va ensenyar a viure. Un relat preciós que ens acosta el tema de l’adopció per als més menuts i que ens explica amb una vbellesa sublim el que és l’amor de mare.

Curiosament, l’autoria del text és desconeguda, ja que algú anònim va enviar aquest text a la fundació benèfica “Mother Bridge of Love”. Tendre, oi?

COR DE MARE, Isabel Minhós Martins, Il·l. Bernardo Carvalho, Libros del Zorro Rojo (2010) –> Aquesta editorial, sota el meu modest punt de vista sempre és sinònim de qualitat, tant en els textos que escull publicar com en el tractament i manera de fer-ho. Aquesta vegada, i en una època molt adient ens porten un llibre que parla sobre els sentiments de les mares.

Com es senten quan el seu fill és feliç? quan aquest està trist, o quan fa una cosa malifeta? Un llibre molt poètic i amb unes il·lustracions d’allò més sorprenents.

EL MUNDO AL QUE VIENES, Carmen Queralt, Editorial Edelvives –> Un llibre si més no original i sorprenent, on podem trobar imatges fascinants, finestres i solapes, que mostren a un petit el món en el que està a punt d’arribar. Un món on una família que l’estima i l’estimarà moltíssim l’està esperant.

La Carmen Queralt és una il·lustradora si més no sorprenent i original. Una proposta totalment innovadora.Comentaris

Deixa la teva opinió