Nova exposició d'en Valentí Gubianas

29 Setembre 2010
0

El proper divendres dia 1 d’Octubre a les 17:30h tindrà lloc l’acte de presentació de l’exposició d’il·lustracions d’en Valentí Gubianas. Tot plegat tindrà lloc a la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-Reig.

L’exposició estarà tot el mes d’octubre exposada en aquesta biblioteca i es podrà visitar dins el propi horari de la biblioteca. Es tracta d’una mostra d’originals realitzats els darrers mesos per en Valentí i que formen part de quatre contes infantils que es publicaran en breu.

Contes d’animals que durant un mes estaran instal·lats a les parets d’aquesta biblioteca.

Així que ja ho sabeu, si no teniu ganes de perdre-us la presentació d’aquesta exposició, teniu una cita a:

Biblioteca Guillem de Berguedà (Puig-Reig)

Divendres 1 d’Octubre a les 17:30Comentaris

Deixa la teva opinió