Explica'm… TRES CONTES DE NADAL

7 Novembre 2010
0

TRES CONTES DE NADAL, Adap. Anna Gasol, Il·l. Mariona Cabassa, Valentí Gubianas, Carles Arbat, Editorial Baula (2010) –> Avui us porto un recull de tres contes preciós, que s’avança una mica a l’època en que ens trobem. Però si a les botigues el Nadal cada vegada comença abans, a l’Elefant Trompeta potser també. Potser perquè m’agrada molt, o simplement perquè m’he enamorat d’aquest bonic àlbum il·lustrat i no he pogut evitar portar-vos-el.

Es tracten de tres contes de Nadal escrits per HC. Andersen, K. Grahame i AP. Txèkhov i il·lustrats per tres grans il·lustradors de les nostres contrades: Mariona Cabassa, Valentí Gubianas i Carles Arbat. I és que sóc una gran enamorada d’aquests tres il·lustradors i tenir-los junts en un sol llibre és un gran plaer.

Les històries que apareixen són: El Ninot de Neu, A casa, la Nit de Nadal! i La Nit de Nadal d’en Vanka. Tres històries precioses i tres il·lustradors d’aquells que sempre enamoren, cadascú amb el seu estil, és clar. I és aquesta diferencia entre els estils el que fa d’aquest un conte especial.



Comentaris

Deixa la teva opinió