Disney estrena una adaptació de Rapunzel

9 Desembre 2010
0

Avui us porto una novetat cinematogràfica per aquests Nadals, es tracta de “Enredos” (Tangled) una divertida adaptació cinematogràfica de la història de Rapunzel feta per Walt Disney al més pur estil Ratatouille. No us penseu que veureu el conte dels famosos germans Grimm, si no que més aviat es tracta d’una història que parteix de l’inici del conte, però que després s’acaba transformant en una història d’amor i aventures.

La història comença amb una princesa tancada en una torre altíssima per una bruixa que es manté jove i bonica gràcies a un encanteri que no es trenca pel fet de mantenir la noia tancada. Fins aquí s’assembla força a l’original, al igual que en el fet de que té el cabell llarguíssim.

A partir d’aquí comencen les aventures, quan un dels bandits més buscats del regne fa la seva aparició a la torre. Junts emprendran una aventura increïble on la Rapunzel descobrirà un món que fins ara li era desconegut. Víkings, un cavall una mica estrany i un simpàtic i menut camaleó acompanyen a la Rapunzel i a en Flynn en aquesta estranya aventura.

D’aquesta pel·lícula m’agrada el fet que es parteixi d’un conte clàssic però que es crei una història totalment nova i diferent, d’aquesta manera penso que no s’espatllen els clàssics de tota la vida, ni se’ls canvia el final. Simplement és una reinterpretació d’un gran clàssic de la literatura infantil.

En quant l’estrenin aniré a veure-la, perquè m’agraden les pel·lícules de dibuixos i perquè sembla molt divertida, i en un món tan complicat com el nostre, està bé de tant en tant poder somiar amb princeses amb cabells tan llargs que semblen que no tenen fi.

Ja us explicaré a veure què tal està. De moment us deixo amb algunes imatges i el tràiler oficial.



Comentaris

Deixa la teva opinió