Nova revista pels més menuts: PIU PIU

13 Gener 2011
0

Avui us porto una revista que em va fer especial il·lusió descobrir, es tracta de la revista Piu Piu, l’única revista en català pensada per a infants de 0 a 3 anys, i publicada per PAMSA (Publicacions de l’Abadia de Montserrat), que gaudeixen de cert prestigi editorial, i que ja han publicat altres revistes, com la Tretze Vents. Compten també amb l’assessorament de “Nascuts per llegir”, que donen eines als pares i educadors perquè la lectura sigui per a tots un estímul i un fet plaent i enriquidor.

La direcció de la revista recau en mans d’una gran il·lustradora, la Montse Ginesta, i això és sens dubte sinònim de qualitat. En principi es tracta d’una revista trimestral, de la que ja se n’han publicat dos números: un a l’estiu i un altre a la tardor.

Una revista que recull, jocs, contes, històries, cançons… i tot plegat pensat per als grans oblidats: els més menuts! Una revista que serveix per a pares, mestres i educadors, i que ens permet alhora conèixer diferents il·lustradors i continguts.

Ja tinc ganes que surti el proper número!



Comentaris

Deixa la teva opinió