Descobrint… GET WELL FRIENDS

2 Febrer 2012
0

El que us porto avui no sé ben bé com classificar-lo, són contes, són joguines i ambdues coses estan relacionades. Es tracta de Get Well Friends, una iniciativa del premiat autor infantil Kes Gray, i la magnífica il·lustradora Mary McQuillan. Els dos han format tàndem en més d’una ocasió, i aquesta vegada també s’han unit per aquesta col·lecció de contes i ninos de peluix.

Es tracta de la col·lecció Get Well Friends, una col·lecció d’animalons amb nom i personalitat que protagonitzen la seva pròpia història i que tenen el seu propi peluix. Històries relacionades amb petits accidents que sofreixen i és que els peluixos es caracteritzen per estar plens de tirites i venes, i una petita prescripció mèdica que explica que li ha passat a cadascú i com guarir-los. Els contes, evidentment estan relacionats amb la joguina, però de contes en tenim menys que de peluixos. Podeu trobar la història de la infermera que es diu de la mateixa manera que tota la col·lecció Get Well Friends, la del Pingüí Pedro i la de la Zebra Zoe.


Les il·lustracions són dolces, precioses, coloristes i tenen un punt molt simpàtic i divertit.

GET WELL FRIENDS –> Hamish el hàmster s’ha enganxat els bigotis amb la seva roda, la pitó Pablo s’ha fet un petit embolic i el centpeus Cynthia s’ha esquinçat els seus 98 turmells. Però no patiu, que la nostra protagonista, la infermera Nibbles de ben segur que ho solucionarà tot.

PEDRO THE PENGUIN BUMPS HIS HEAD –> Pedro com cada matí es lleva per anar a bussejar una estoneta, s’encamina cap al trampolí i tot els seus amics van a veure’l. Es prepara per saltar, però quina és la seva sorpresa quan en saltar, topa amb el gel, i és que el petit llac on acostuma a nedar s’ha glaçat. Pobre pingüí, haurà de córrer a veure a la Nibbles perquè li embeni el cap.

 

ZOE THE ZEBRA HURTS HER ANKLE –> La Zoe és una zebra molt nerviosa i inquieta, mentre la resta de zebres mengen herba tranquil·lament, ella està pendent de tot, de que no vinguin els lleons ni les hienes, de que no els hi pugui passar res ni a ella ni a la resta, però vet aquí que al final acabarà prenent mal en un tormell i visitant a la nostra infermera preferida.Comentaris

Deixa la teva opinió