Exposició i inauguració de Mini-Station

10 Febrer 2011
0

El proper dissabte dia 12 de Febrer a les12:30 del migdia tindrà lloc a la Llibreria Abracadabra de Barcelona, la inauguració de l’Exposició El Carnaval dels pingüins, amb la col·laboració de grans il·lustradors com: Sergio Mora, Miguel Gallardo, Albert Monteys, David Heatley, Pep Brocal, Puño, Javirroyo, Óscar Grillo, Fermín Solís, Juan Berrio, Kiko da Silva, Ana Galvañ, Cécile Bonbon, Marc Clamens, Lili Scratchy, els autors de Mamut i molt més, fins arribar a més de 60 pingüins d’artistes internacionals.

També es podrà visitar i conèixer als guanyadors de l’exposició del concurs de dibuix infantil en el qual han participat més de 300 nens d’Espanya, França i Bèlgica, enviant-nos les seves propostes per al segon àlbum de Federico, de Maxi Luchini. Un concurs en el que Bang Ediciones i Mini-Station han col·laborat per tal de que els infants participessin amb les seves obres, en crear un nou amic del pingüí Federico, protagonista del còmic de Maxi Luchini i que protagonitzarà la seva segona entrega. El premi per al guanyador és que el seu pingüí aparegui en alguna vinyeta de les noves aventures de Federico.

L’exposició estarà present a la llibreria des del dia 12 de Febrer fins al 6 de Març, així que teniu forces dies per acostar-vos-hi. Jo quan pugui ho faré.

EXPOSICIÓ EL CARNAVAL DELS PINGÜINS

Inauguració el 12 de Febrer a les 12:30h

Llibreria Abracadabra

C/ General Álvarez de Castro 5, Barcelona



Comentaris

Deixa la teva opinió