El Trompeta recomana… CONTES DE JOCS

11 Febrer 2011
0

Avui us porto dues curiositats. Dues curiositat de Combel Editorial que darrerament estan apostant per a nous format de conte, contes que van més enllà, o bé perquè es tracta de pop-ups, on com és aquest cas perquè es tracta de contes- jocs. De fet, no es tracta de contes pròpiament dits, sinó de recull de jocs en format llibre o conte, que ens expliquen les normes i com jugar a diferents jocs. Us els porto a veure, si vosaltres també us animeu a jugar una estona.

BONA NIT, Angels Navarro Simon, Il·l. Carmen Queralt, Editorial Combel (2010) –> Es tracta d’un recull de jocs pensats per a ser jugats a les nits, una proposta lúdica i tranquil·la per acostar-nos al món dels somnis i a la màgia de la nit. Un conte que ens ajudarà a conèixer i descobrir més coses, sobre la nit: la lluna, els estels, les constel·lacions…


ELS 10 MILLORS JOCS DEL MÓN, Angels Navarro Simóin, Il·l. Ed Carosía, Editorial Combel (2010) –> Combel ens presenta un enginyós i original format de llibre -taulell, els deu millor jocs de taula del món. A cada plana, podem trobar la descripció i regles del jocs, el taulell i les fitxes. I així amb tots 10 jocs, de manera que és un conte que ofereix 10 maneres diferents de divertir-se per a tota la família.



Comentaris

Deixa la teva opinió