El Trompeta recomana… CONTES PER A PARES(III)

18 Març 2011
0

Aquest cap de setmana és el Dia del Pare, sempre he pensat que aquesta mena de dies, són celebracions sense sentit, on les grans marques comercials s’aprofiten per treure uns calerons amb aquesta mena de Dates Especials. Jo no sóc partidària de regalar un dia com el de demà, però si vosaltres sí, us recomano que regaleu contes. Avui us porto dos contes per a pares d’aquests que faran que se us caigui la baba. Us agradaran moltíssim, ja veureu.

DÍAS DE HIJO, Philip Waechter, Editorial Lóguez –> Es tracta d’un conte per a pares primerencs, que ens narra amb ironia i humor, la pròpia experiència de l’autor durant el naixement del seu fill.  Ens explica com s’emociona amb les primeres passes del menut, com canvia els primers bolquers, quan surt a passejar per primera vegada amb el seu petit… i així ens narra de forma divertida situacions i experiències que estic d’allò més segura que tots els pares primerencs hauran viscut alguna vegada.

És un llibre preciós, amb unes il·lustracions fantàstiques, i un estil divertit i informal, que fan d’aquest conte un dels millors regals per als pares primerencs. Un conte que ens narra la felicitat de ser pare!

Un conte on per primera vegada ens trobem amb un pare modern, un llibre adaptat als temps que corren avui dia. Us agradarà, n’estic convençuda.

CADA DIVENDRES, Dan Yaccarino, Editorial Itermón Oxfam –> Aquest llibre té una peculiaritat: les seves il·lustracions. Es tracta d’il·lustracions que semblen com antigues, però que tenen aquest aire retro que en certa manera les fa tendres i atreients pel lector a simple cop d’ull.

La història que explica, acompanya perfectament a les imatges, una història senzilla sobre un pare i el seu fill que cada divendres tenen un esmorzar especial. I és que els divendres és el seu dia important, el dia en que travessen mig barri per anar a la cafeteria on esmorzaran. Una passejada senzilla pels carrers de la ciutat, que ens fa adornar-nos de la importància de les petites coses, dels petits moments que tots hem gaudit alguna vegada amb els nostres pares.

El més bonic de tot, és que es tracta d’una història real, la història del protagonista amb el seu fill, la història de cada divendres.



Comentaris

Deixa la teva opinió