Jugant a… HAPÉ ECO-TOYS

19 Març 2011
0

És curiós trobar dues marques de joguines d’aquestes tan boniques i educatives, que tant m’agraden, que es diguin pràcticament igual. I és que ja us vaig portar una que es deia Hape (sense accent), però al veure el nom d’aquesta vaig pensar que em sonava, però el logotip no… així que vaig creure que encara no us n’havia parlat. I efectivament, no m’equivocava: Hapé eco-toys és una marca de joguines de fusta angleses dissenyades per al desenvolupament i aprenentatges dels infants. Es tracta de joguines d’alta qualitat, amb els millors productes i fetes amb materials ecològics.

Com sempre joguines fetes amb fusta i bambú. Les joguines que hi podem trobar en el seu catàleg engloben des dels primers mesos de vida fins als 99 anys, i és que tenen joguines per a totes les edats. En podem destacar, els seus jocs relacionats amb el joc simbòlic, les cases de nines i castells, els jocs de taula o els trencaclosques educatius.

Us deixo amb algunes imatges dels seus productes, però si en voleu saber més, no dubteu en entra a la seva web que ens mostra fitxes dels seus productes força completes.



Comentaris

Deixa la teva opinió