Explica'm… EL GRAN LLIBRE DELS VAMPIRS

8 Maig 2011
0

EL GRAN LLIBRE DELS VAMPIRS, Denise Despeyroux, Il·l. Fernando Falcone, Editorial Parramón (2011) –> Avui, després d’alguns dies sense portar-vos reculls de contes, us porto un recull que no us deixarà indiferents. Es tracta d’un recull de contes i històries de vampirs, històries fantàsticament il·lustrades pel sempre fosc i un xic tenebrós Fernando Falcone, que sembla que això d’il·lustrar vampirs se li dona més que bé.

En aquest recull, podem trobar 13 històries, el 13 un nombre peculiar i amb un munt de significats ocults, i 13 son els vampirs que podem conèixer en aquest llibre: Dràcula, de Stoker; Carmilla, de Le Fanu; El vampir, de Polidori;La dama pàl·lida, de Dumas; Honor de vampir, del llibre de Les mil i una nits; El vampir ballarí, d’Afanàsiev; La família del vurdalak, d’A. K. Tolstoi; Vampirisme, de Hoffman, i Thanatopia, de Darío, són els 9 relats que inicien el llibre.
Els segueixen 4 llegendes noves: Li-Yung i el vampir, La bruixa vampir, El castell de Mont Wawel i Els guerrers de la cripta.

Si us agraden les històries de vampirs, us encantarà…



Comentaris

Deixa la teva opinió