La Setmana del Llibre en Català

6 Setembre 2011
0

La Setmana del Llibre en Català torna al Parc de la Ciutadella entre el 9 i el 18 de Setembre amb un nou disseny del recinte innovador i integrat al parc.

La Setmana es transforma en una ciutat: La Ciutat de la Lectura, formada per 27 casetes que ocuparan 15 llibreries, més de 40 editorials i el quiosc.cat amb 109 revistes.

A més, hi haurà més d’un centenar d’activitats per gaudir de la lectura: lectures compartides, presentacions i petites conferències… i pels més petits, cada dia un espectacle familiar i una gran festa els caps de setmana.

La Setmana del Llibre en Català és la 29a edició  d’una fira que pretén aglotinar tota l’oferta editorial en català, les editorials del sector i les llibreries que ens acosten aquests productes. Un espai perfecte on podràs conèixer les darreres novetats editades en la nostra llengua i on podràs gaudir de la descoberta de nous llibres i contes.

Pel que fa a l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, les propostes lúdiques, activitats i exposicions vindran de la mà de Biblioteques de Barcelona. Us deixo amb l’enllaç de les seves propostes per aquests dies.

Jo m’hi acostaré, i vosaltres?



Comentaris

Deixa la teva opinió