El Trompeta a Canallades

20 Octubre 2011
0

L’altre dia passejant per les llibreries a la recerca de contes bonics, vaig anar a parar a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, on abans estava la Bertrand, i hi vaig descobrir una exposició que gira entorn del llibre Canallades de Raquel García Ulldemolins. El llibre neix del bloc amb el mateix nom i on la il·lustradors i autora de les històries ens explica anècdotes sobre el món dels menuts.

Defineix el seu projecte de la següent manera:

“Tens un petit canalla a prop? Ets dels que s’estimen més tenir-los lluny? Si has contestat que sí a qualsevol de les dues preguntes i ets pare, mare, oncle, àvia, mestre, amic d’algú que té fills, etc. no pots deixar de llegir aquest blog, un recull de breus articles il·lustrats que s’inspiren en el cantó més irònic -i fins i tot cru- dels més petits. Que no tots són tan angelets com semblen!”

Són petites històries que per molts dels que compartim el nostre dia a dia amb els més menuts, no ens semblaran tan surrealistes, però que per molts adults potser sí que ho seran. Històries divertides, curioses, anècdotes gracioses, tot plegat ha acabat en un recull que ha originat un llibre de fàcil lectura, curtet, divertit i amè.

Doncs bé, l’exposició “Making-off Canallades. Com es va fer Canallades” estarà al Fòrum de la Casa del Llibre fins al 31 d’Octubre perquè conegueu una altra visió de veure als nens.



Comentaris

Deixa la teva opinió