Trobada d'il·lustradors a A peu de pàgina

20 Octubre 2011
0

Aquestes setmanes estan farcides d’actes, presentacions i exposicions interessants, així que tinc el Bloc una mica atapeït d’articles, ho sento si és una mica pesat de llegir, però és que m’agrada que estigueu informats de tot el que m’assabento i crec que pot ser interessant relacionat amb el món dels contes.

Aquesta vegada us porto una iniciativa d’una llibreria de Sarrià,  A peu de pàgina que ha organitzat per aquest dissabte al matí una Trobada d’Il·lustradors. Una trobada fantàstica de la que m’he assabentat gràcies al meu bon amic Xavier Salomó, i a la que estan convidats un munt d’il·lustradors com: Pitu Álvarez, Albert Asensio, Ignasi Blanch, Agustí Comotto, Miguel Ángel Cuesta, Marta Dansa, Pau Estrada, Òscar Julve, Anna Llenas, Xavier Salomó… i moltíssims més.

Si puc m’hi acostaré i si vosaltres teniu ganes de que us facin un dibuix els propis il·lustradors en el vostre conte preferit, voleu gaudir de tallers i d’un munt d’activitats. No us ho podeu perdre!

Us deixo amb el cartell on hi posa tots els il·lustradors que hi seran presents, i us emplaço a trobar-nos el proper Dissabte 22 d’Octubre a la Llibreria A peu de pàgina  (C/Ivorra)d’11 a 14h.



Comentaris

Deixa la teva opinió