El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ LLETRA LLIGADA

3 Febrer 2012
0

Avui us porto una col·lecció de llibres de lectura, i de fet, el Trompeta no acostuma a portar-vos aquesta mena de llibres, i és que ja no es tracta de contes, sinó de llibres. Però tot i així, he considerat aquesta col·lecció molt adequada ja que trobo que és el petit pas que hi ha entre els contes i els llibres de lectura, aquell impàs que implica un canvi de format, i una extensió del text, però que encara ens manté la tipologia de lletra lligada. Doncs bé, això és el que ofereix aquesta col·lecció. Llibres de lectura per a nens, amb format de llibre de lectura (però una mica més grans) i escrits en lletra lligada. Són llibres pensats per a nens a partir de 5 anys, i us convido a descobrir-los amb mi.

TOMÀS I EL LLAPIS MÀGIC, Ricardo Alcántara, Baula Edicions (2011) –> En Tomàs vivia en una capsa de sabates, i sortir-ne li feia força por. Però vet aquí, que un bon dia es va decidir a fer-ho, i el que va descobrir allà fora li va agradar moltíssim, va conèixer a un munt d’amics.

LA GIRAFA DE COLL CURT, Mas Herminia, Il·l. Mercè Arànega, Baula Edicions (2011) –> L’Ester és una girafa que té un petit problema, de fet no és un petit problema i és que per ella és molt important: no va créixer com les altres girafes, és més menuda i té el coll curt. La resta de girafes se’n riuen i la pobra ho passa bastant malament. Fins que un dia la resta, s’adonaran que el més important és el que hi ha a l’interior i no pas a l’exterior.

JA SÓC GRAN, MARE!, Thierry Lenain, Il·l. Lawrence de Kemmeter, Baula Edicions (2011) –> L’Aisha va a dormir a casa d’una amiga per primera vegada. La seva mare està una mica preocupada: i si la troba a faltar a la nit? I si no es vol banyar? I si no li agrada el sopar? Podrà adormir-se l’Aisha sense el seu peluix preferit? Un munt de dubtes que fan patir a la mare, però em sembla que l’Aisha no pensarà gaire en tot això.



Comentaris

Deixa la teva opinió