El Trompeta recomana… CONTES DE MOBY DICK

2 Març 2012
0

Tots coneixeu la història de Moby Dick, una novel·la publicada l’any 1851 sobre l’obsessió d’un capità de vaixell per capturar a la gran balena blanca. És una història fascinant i se n’han fet algunes adaptacions en format conte i en pop-up. Avui us porto dos contes en format pop-up que crec que us poden agradar.

MOBY DICK, Herman Melville, Il·l. Joëlle Jolivert, Editorial Cruïlla (2010) –> Es tracta d’un cotne de pop-up ben particular. Una adaptació de la història de Melville, però amb escenes desplegables que imiten gravats antics. El resultat és un conte pop-up molt ben treballat i pensat per a nens un xic més grans dels que normalment van destinats certs pop-ups.

MOBY DICK, UN LIBRO CON POP-UPS, Herman Melville, Ediciones SM –> Aquesta versió també amb pop ups us portarà a la coberta mateixa del vaixell del capità Acab. Aquesta vegada el conte, destinat a nens d’entre 6 i 12 anys combina el format pop-up amb el text en vinyetes tipus còmic. Una molt bona combinació que té com a resultat aquest peculiar conte.



Comentaris

Deixa la teva opinió