Els racons de… PALOMA PRIMERA INFÀNCIA

4 Abril 2012
0

L’altre dia vaig anar a passejar per una zona del Clot que m’agrada especialment, i és que darrera de la Meridiana, hi ha un petit reducte de tranquil·litat al propi carrer del Clot on la gent hi passeja amb calma i a mi em desperta certa pau. Doncs bé, tot passejant, vaig descobrir una botiga que no havia vist encara, o no havia tingut el gust d’entrar-hi. Es tracta de Paloma Primera Infància. Sé que el nom no és gaire atraient ni modern, però pel que en podeu deduir es tracta d’una botiga destinada als més menuts. Una tenda de puericultura on podem trobar tota mena de xumets, biberons, tetines, cotxets, trones, cadiretes, hamaques, bressols i mobiliari per al nadó; robeta per als més menuts, així com tota mena de joguines i jocs per als més petits d’aquelles marques que tan m’agraden a mi.

Tot plegat en un conjunt de dues plantes fantàstiques plenes de joguines i material de puericultura, molt ben ordenats, exposats amb molt gust i amb un personal molt amable i molt atent. Així que si teniu nens menuts i un dia passegeu pel carrer del Clot us recomano molt especialment que hi entreu a fer un cop d’ull. Estic convençuda que trobareu sempre alguna coseta que us pugui interessar.

La botiga pertany al grup Paloma, un grup de botigues fundat fa 125 anys que van començar com estanquers i papereria, van obrir també una botiga de joguines, i recentment han obert el seu tercer establiment dedicat aquesta vegada a la primera infància. Un establiment força allunyat dels altres dos.

Doncs bé, sense més preàmbuls us deixo amb el nom, l’adreça exacte, horari i telèfon.

PALOMA 1a INFÀNCIA

Carrer del Clot 59

Horari

De dilluns a dissabtes de 10 a 14h, i de 17 a 20:30h.

Tlf. 93 246 57 23

Us deixo amb algunes imatges extretes de la web de la botiga i algunes que vaig poder fer jo.

 

 



Comentaris

Deixa la teva opinió