5a Trobada d'il·lustradors a Gràcia

17 Abril 2012
0

Com ja acostuma a ser un clàssic a Gràcia el Dia de Sant Jordi, un any més podreu gaudir de la Trobada d’il·lustradors organitzada com sempree per Casa Anita i amb la col·laboració dels Districte de Gràcia.

L’acte tindrà lloc durant tota la jornada i es farà al Pla de Nicolás Salmerón que es convertirà un any més en l’espai destinat als iñ·lustradors a Gràcia. Una trobada que com sempre vol donar impuls i la importància que es mereix al món de l’àlbum il·lustrat i la literatura infantil, àmbits sovint oblidats en la diada de Sant Jordi on les novel·les i els top ventes prenen gairebé tot el protagonisme.

La trobada comptarà amb la presència de forces il·lustradors, tot i que enguany malauradament no us en puc avançar els noms, i és que de moment no s’han fet públics.

Com cada any a més, l’il·lustrador autor del cartell és a més el protagonista d’una exposició d’originals que tindrà lloc a la Seu del Districte de Gràcia del 15 al 28 d’Abril. Aquest any el protagonista n’és Emilio Urberuaga, Premi Nacional d’Il·lustració 2011 pel conjunt de la seva obra.

El cartell us el poso en molt mala qualitat perquè aquest any no l’he sabut trobar enlloc, espero poder-lo canviar i posar-vos-el com us el mereixeu.

Jo com sempre m’hi acostaré, i vosaltres?



Comentaris

Deixa la teva opinió