Jugant a… SASSY

19 Maig 2012
0

Sassy és una marca que neix fa més de 25 anys amb un objectiu ben clar: oferir als nadons joguines que els hi permetin desenvolupar al màxim tots els seus sentis: tant el de la vista, com el del tacte, l’olfacte, el gust o l’oïda. Per aconseguir-ho ofereixen tot un ventall de productes de qualitat, en la seva majòria fets a partir de teixits i plàstics. Evidentment es tracta de plàstics no tòxics, i la utilització de pintures no nocives per als infants. I tot i que ja sabeu que no sóc especialment partidària de les joguines de plàstic, i que sóc més de joguines de roba i fusta, faig una excepció amb una marca que, segons el meu parer, ofereix productes de qualitat, divertits, imaginatius, coloristes i atraients per als més menuts de la casa.

Els seus productes es poden dividir en quatre grans grups, i dins d’aquests grups, els productes estan dividits per a franges d’edat. Divisió molt interessant ja que permet classificar les joguines en +0 mesos, +3 mesos, +6 mesos, +9 mesos i +12 mesos.

– Joguines: on podem trobar tota mena de joguines de descoberta, d’encaixos, de sons, sonalls, mantes de jocs, trencaclosques, instruments…

– Bany: joguines divertides per un dels moments més gratificants del dia per a la vida d’un infant: l’hora del bany.

– Alimentació: culleres, plats i gots amb formes ergonòmiques per a facilitar l’autonomia dels infants a l’hora de menjar i el fer-ho d’una manera còmode i segura.

– Cura: raspalls, tisoretes per a les ungles i tota mena d’estris per tenir cura de la higiene personal dels més menuts.

I per anar acabant us deixo amb una petita mostra de les joguines que més m’han agradat de Sassy.



Comentaris

Deixa la teva opinió