Jugant a… DOUDOU ET COMPAGNIE

7 Juliol 2012
0

Fa més de 3 anys ja us vaig portar aquesta marca en un altre article d’aquesta mateixa secció, una marca que com bé us vagi explicar és de París però que està molt estesa a les nostres contrades, es tracta de Doudou et Compagnie. I us preguntareu, el perquè us la torno a portar. Doncs és ben senzill, fa poquet la vaig redescobrir i al buscar l’article que en vaig fer em vaig adonar de que era un article força pobre i amb molts poquest productes, que no reflectia els productes de la marca. Així que m’he decidit a tornar-vos-la a portar, aquest cop amb un article més complert.

Doudou és una empresa especialitzada en la joguina per al nadó, entre els seus productes destaca que tots són de roba, tovets, amb colors suaus i fets amb molta cura i tendresa.

El seus productes es divideixen en col·leccions, cada col·Lecció és protagonitzada per un personatge diferent i per tant per una gamma de colors també diferents. Entre els seus productes podem trobar nines, peluixos, doudous, mantes de jocs, mòbils, complements per al bressol o el cotxet, calçat, tovalloles de bany, mantes…

I ara sí, us deixo amb un munt d’imatges d’alguns dels productes que m’han agradat més.



Comentaris

Deixa la teva opinió