El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS CONTES (2)

3 Agost 2012
0

Ja fa forces mesos que us vaig portar aquesta col·lecció de contes clàssics petits, prims, quadrats, amb un format ideal i pensats per a primers lectors, per a nens que comencen a llegir les seves rimeres paraules. Si us vaig portar els nou primers títols de la col·lecció, ara us en porto els dos següents, dos contes molt ben il·lustrats que fan créixer encara més la col·lecció.

LA CAPUTXETA VERMELLA, Popular (Adap. Germans Grimm), Il·l. Bernadette Cuxart, Editorial Baula (2012) –> Un gran clàssic que per fi podem trobar en aquesta senzilla col·lecció de contes populars dividits en sis escenes i sis planes diferents. Aquesta vegada les il·lustracions de la Bernadette Cuxart recreen aquest bonic clàssic.

EL FLAUTISTA D’HAMELÍN, Popular (Adap. Germans Grimm), Il·l. Francesc Rovira, Editorial Baula (2012) –> En Francesc s’estrena com a nou il·lustrador d’aquesta col·lecció de clàssics amb aquest famós títol del flautista. Un gran il·lustrador per il·lustrar aquest i altres clàssics que de ben segur vindran.



Comentaris

Deixa la teva opinió