Jugant a… FLUFF

8 Setembre 2012
0

Fluff és una empresa creada l’any 2010 per dos joves emprenedors de la Península per tal d’innovar en el sector jogueter. Per fer-ho han decidit crear de moment aquests quatre peluixos que es caracteritzen per tenir un bon disseny, ser originals, i sobretot el més important i el que els fa més diferents: ajudar als infants a desprendre’s i expressar les seves pròpies pors. A més es tracta de productes respectuosos amb el medi ambient, fets amb cura i molta dedicació.

Els seus productes són quatre i cadascun d’ells serveix als infants per tractar alguna por diferent. Així per exemple “Culito de rana” és el peluix perfecte que qualsevol nen imagina quan es dóna algún cop i el pare o la mare li canten allò de “sana, sana culito de rana, si no sana hoy sanará mañana…”. Per tant aquest peluix l’ajudarà a afrontar tot allò relacionat amb el dolor. O “Gamberro” serà útil per al nen que mostra certa por o rebuig a tot allò relacionat amb les normes i pautes de conducta. I “Edredón” i “Colchón” seran perfectes per ajudar als infants amb les seves pors nocturnes, por a la foscor, les ombres, els sorolls…

Però Fluff no pretén oferir simplement un peluix, també té la intenció d’aportar als pares i als infants solucions i propostes per resoldre les pors infantils, és per això que el peluix bé acompanyat d’un CD amb dos formats interactius o llibres electrònics per poder-te descarregar i poder saber ben bé què passa pel caparró d’un infant amb les seves pors.

És un producte de qualitat, diferent, innovador, interessant i diferent, i presumeix de ser l’única joguina premiada per psicòlegs.



Comentaris

Deixa la teva opinió