El Trompeta visita… La Segona Trobada d'Il·lustradors de Sarrià

1 Novembre 2012
0

El dissabte vaig llevar-me ben d’hora el matí, vaig agafar els Ferrocarrils de la Generalitat i em vaig plantar al vell mig de la Vila de Sarrià, el motiu era força senzill. Feien el Comerç al carrer i Fira gastronòmica de Sarrià, i amb motiu de tot plegat, la llibreria A peu de pàgina organitzava la Segona Trobada d’il·lustradors, ja que la primera es va realitzar l’any anterior en motiu de la mateixa festa. A part de gaudir de paradetes de roba, artesania, embotits artesanals, i una mostra gastrònomica dels principals forns i restaurants de la zona, vaig poder gaudir d’una trobada d’il·lustradors fantàstica!

Entre els il·lustradors que van participar aquest any en la trobada hi eren alguns dels meus preferits, vells coneguts del Trompeta, “la crem de la crem” de la il·lustració a les nostres contrades. Noms de tan renom com en Valentí Gubianas, el tàndem Xavier Salomó – Meritxell Martí, l’Ignasi Blanch, David Ramírez, Óscar Julve o en Roger Olmos, compartien espai amb en Pitu Álvarez, l’Anna Llenas, el Jordi Vila Delclòs, en Pep Boatella, la Cristina Quiles o l’Ed Carosia, entre d’altres.

Una trobada plena de nens, de contes il·lustrats pels il·lustradors, de màgia, d’activitats per als més menuts: contacontes, música en directe… I sobretot plena d’alegria i de somriures. I és que em fascina observar com il·lustren els grans il·lustradors i com els nens s’emporten el seu conte amb un somriure d’orella a orella. Veure com amb un parell de minuts són capços de crear una il·lustració és fascinant, i veure-ho d’a prop és tot un plaer.

Enhorabona un any més a la llibreria A peu de pàgina, i a l’Associació de Comerciants de Sarrià per celebrar una festa tan bonica com aquesta.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió