Explica'm… ENS DIVERTIM AMB LA CIÈNCIA

11 Novembre 2012
0

ENS DIVERTIM AMB LA CIÈNCIA, Àngels Navarro, Il·. Anna Mongay, Editorial Combel (2012) –> Avui més que un recopilatori de contes, us porto un recopilatori d’invents. M’explico, l’àlbum que m’he decidit a portar-vos avui pretén acostar la ciència als més menuts, i fer-ho de manera didàctica, dinàmica i divertida; a través de la pràctica. I és per això que aquest llibre recull un total de 28 invents a través d’un professor molt divertit que s’encarregarà d’ajudar als infants a fer-lo. Els nens podran fer des d’una senzilla baldufa a un volcà en erupció, passant per un xilòfon d’aigua, o un coet.

Al final del llibre, hi apareix un sobre amb les fitxes de cada invent on apareixen les explicacions més científiques de tot plegat, per a que el nen doni resposta a les pregunte i inquietuds que li ha originat la construcció de cada invent. És un llibre molt interessant, per tal de fer divertit i atraient temes que sovint no ho són tant, i fer així dels aprenentatges dels infants, uns aprenentatges més significatius.

Crec que tot pare, aula i escola amb ganes de que els nens aprenguin de la ciència de manera divertida, haurien de comptar amb un llibre així.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió