Presentació – taller de "La vela que no se apagaba y otros misterios con solución"

17 Gener 2013
0

Sota un títol tan complicat, aquest dissabte es fa la presentació-taller del nou llibre editat per A buen paso. Es tracta d’un conte de misteri i ciència, d’enigmes per resoldre. Darrere el títol “La vela que no se apagaba y otros misterios con solución” hi trobem el seu autor Antonio Lozano, i la seva il·lustradora Alba Marina Rivera, els dos assistiran a l’acte de presentació del conte. A més, comptaran amb la col·laboració especial de Dani Jiménez. Així que tots aquells nens i no tan nens que tinguin cert interès per la ciència, els recomanem que vagin a la presentació d’aquest conte, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de Gener a les 12:30 a la Llibreria Abracadabra Llibres (C/General Álvarez de Castro 5, Barcelona). No hi falteu!Comentaris

Deixa la teva opinió