Jugant a… PLAYSAM

16 Febrer 2013
0

Avui sí que us porto una marca de joguines de fusta curiosa, si més no, a mi m’ho va semblar. Es tracta de Playsam, unes joguines de fusta de dissenys moderns, innovadors, línies molt aerodinàmiques i formes realment simplificades per tractar-se de joguines per nens. Ofereixen tota mena de cotxes i cotxets, balancins i altres productes de disseny per a nens. Són les joguines per als pares més modernets, fashions i “gafapastes” que us podeu imaginar. O si més no, a mi em va semblar que era així.

No són joguines convencionals, que podeu trobar a qualsevol botiga i probablement us serà complicat trobar aquestes joguines en botigues de per aquí. Es tracta d’una marca sueca, i això es reflexa evidentment en la qualitat dels seus acabats i en el seu disseny innovador. Dissenyadors d’alt prestigi europeu treballen amb aquesta marca per tal d’oferir aquestes peculiars joguines. Joguines que també poden ser emprades com a elements decoratius i que sens dubte faran les delícies de grans i petits.

Una marca sens dubte innovadora, original i diferent, i només veient les imatges dels seus productes entendreu perquè crec que es tracta d’una marca diferent.Comentaris

Deixa la teva opinió