El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ IYOKE

15 Març 2013
0

Avui us porto una col·lecció de contes en format de tapes dures pensat per als més menuts protagonitzat per un nen africà menut i valent que té un munt d’amics. Els seus amics, però, com sembla prou evident no són altres nens, sinó els animals de la selva, i fins i tot un bruixot. Els contes estan magníficament il·lustrats per una il·lustradora francesa nascuda i criada durant bona part de la seva infantesa a l’Àfrica, i això es reflecteix molt clarament en aquests contes que em feia il·lusió portar-vos avui.

Es tracta de contes animats, amb solapes i desplegables, d’històries senzilles, però bonics, amb uns colors i un art molt particular. Us el presento que de ben segur que l’Iyoké us agrada moltíssim.

IYOKÉ ES MUY PEQUEÑO, Nathalie Dieterlé, Editorial Edelvives –> Aquest és el primer llibre de la col·lecció, i és el de presentació on coneixereu al petit protagonista d’aquesta i altres aventures, així com tots els animals de la selva que el rodegen.

¿DÓNDE ESTÁ EL TRAPITO DE IYOKÉ?, Nathalie Dieterlé, Editorial Edelvives –> Una nova aventura per aquests llibres de format quadrat, petitó, amb solapes, finestres i força moviment. Es tracta d0una col·lecció de llibres animats molt ben pensada per als més menuts.

IYOKÉ Y EL TERRIBLE NIA, Nathalie Dieterlé, Editorial Edelvives –> Aquesta vegada la història de l’Iyoké ens presenta en Nia, una espècie de bruixot al que tothom tem, però que el nostre protagonista sembla enriure-se’n. “Quines mans més grans que tens, quina boca més gran que tens… ” li va dient, com si es tractés del mateix llop de la Caputxeta Vermella. Com acabarà la història, no us ho puc explicar.



Comentaris

Deixa la teva opinió