Jugant a… AUTOMOBLOX

16 Març 2013
0

Automoblox és una marca de cotxes de joguina per a nens nascuda a Estats units l’any 1992. El concepte inicial consistia en crear cotxes de fusta per a nens a partir de peces desmontables.Una idea que ha anat evolucionant fins al que avui dia s’han convertit els cotxes d’Automoblox, que combinen a la perfecció la millor fusta de qualitat amb algunes peces de plàstic. Convertint-se d’aquesta manera en uns cotxes per a que juguin els nens resistents, moderns i adaptats al temps que corren.

Tenen diverses gammes, algunes que reprodueixen cotxes d’època, altres tipus 4×4 i altres models molt més esportius, adequant-se així als gustos particulars de cada nen i nena.

A la vegada pretén desenvolupar la imaginació i creativitat en els més menuts, i és que no només són cotxes per fer rodar amunt i avall, també poden reconvertir-se en els cotxes que vulguis, i és que al ser desmuntables, els pots modificar, canviar i jugar cada dia amb un cotxe diferent.

A veure si us agraden, a mi em van semblar una manera molt original i diferent de jugar amb cotxes.

 Comentaris

Deixa la teva opinió