El Trompeta recomana… CONTES D'ANIMALS DE GRANJA

5 Abril 2013
0

Un autèntic tòpic dels contes per a nens força menuts, són els contes dels animals de granja. I és que a les criatures menudes, els encanta tot allò relacionat amb els animals, i si són de granja o domèstics els són més propers per a ells. Avui us porto dos títols que ens parlen d’aquests animals. Ja em direu si us agraden:

ON ÉS LA MEVA MARE?, Catherine Jousselme, Il·l. Xavier Deneux, Editorial Cruïlla (2012) –> Aquest llibre no és el típic dels animals de granja que ensenya vocabulari als més menuts i prou. De fet ens narra una història. Es tracta d’un cotne fet amb l’assessorament d’una psicòloga que descriu els forts lligams que té l’infant amb la seva mare. Les il·lustracions ens narren com el conillet busca amb l’ajuda dels seus amics de la granja la seva mare. És un conte que a més conté textures, per a que els infants acaronin les planes del conte i descobreixin les textures dels diferents animals. Il·lustracions senzilles, clares i colors molt vius són les caracteristiques principals de les imatges que acompanyen al text.

portadamare

I TU, QUÈ DIUS?, Isabel Martínez, Il·l. JANI, Editorial Imaginarium –> Aquest conte el vaig descobrir gràcies al meu nebot, i és que quan el vaig veure em va encantar. És el típic llibre de sons dels animals, cada plana et diu quin so fa cada animal de granja i domèstic. Però per mi la riquesa del conte radica en les seves il·lustracions, unes il·lustracions molt boniques, molt expressives i fetes amb molt de gust per la Jani Spennhoff.

main575 main574 main573 main572 main571 main570 main564



Comentaris

Deixa la teva opinió