Jugant a… JUNZO TERADA

6 Abril 2013
0

Avui us porto les joguines creades per un dissenyador japonès ben particular, es tracta d’en Junzo Terada. És el creador de l’estudi Comes Mart, i el seu treball és reconegut internacionalment. D’ell podem trobar productes en tendes d’arreu del món.

Es caracteritza per utilitzar paper i cartró, utilitzar estampats geomètrics i acabats desgastats. Tot plegat té un estil força retro però molt significatiu i identificador.

D’ell us porto uns productes que poden ser utilitzats com a joguina per als més petits, però no us enganyeu no e stracta de joguines convencionals. Són la capsa d’animals Mágico mundo animal o més coneguts com Animal Menagerie, que inclou 20 peces que permetrà als nens i no tan nens construir animals preciosos. De’ll també tenim la capsa d’animals Jungle Friend, amb la mateixa idea que l’anterior.

Us deixo amb les imatges per tal que us feu una idea del que ben bé us estic explicant. Ja veureu, són molt boniques.

terada1 7 junzo terada monkey books2jungleFriends elefante2_junzo terada gato_junzo terada JungleFriends1-500x500 junzo-terada-magical-menagerie-3 junzo-terada-magical-menagerie-5



Comentaris

Deixa la teva opinió