Presentació de… EN TON I LA TINA

11 Abril 2013
0

534093_10200848571599164_589937391_nAvui em fa molta il·lusió portar-vos la presentació d’una nova col·lecció de contes editats per l’editorial Castellnou i els seus continguts han estat elaborats per tres expertes vinculades a l’observatori Faros, la plataforma de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Es tracta d’uns contes pensats per educar les emocions dels infants. I perquè em fa tanta il·lusió? Doncs perquè es tracta d’un projecte molt interessant, i perquè les històries i personatges han estat creats pel meu tàndem preferit de literatura infantil de les nostres contrades, en Xavier Salomó i la Meritxell Martí.

Els protagonistes de les històries són en Ton i la Tina dos conillets que ens parlaran a cada conte, a través de les seves pròpies vivències, d’una emoció diferent. A més, cada conte  inclou una guia amb  activitats pràctiques per què pares i educadors puguin ensenyar els infants a identificar cada emoció i actuar davant d’ella.

L’acte de presentació en qüestió es durà a terme el proper 15 d’Abril de 2013 a les 19 hores a l’Edifici Docent de Sant Joan de Déu (C/ Santa Rosa 39-57, Esplugues de Llobregat ), i estarà format per una conferència/xerrada sobre “Com educar les emocions dels infants?”, per després passar a la presentació dels primers títols d’aquesta col·lecció. A més, al final de l’acte hi seran l’autora i l?il·lustrador del conte per signar i il·lustrar-ne els exemplars de tots aquells que acudeixin a l’acte.

Una presentació d’allò més interessant a la que us convido a assistir.

 



Comentaris

Deixa la teva opinió