Món Llibre 2013

11 Abril 2013
0

que-esUn any més us vull portar Món Llibre, i és que és el Sant Jordi per als més petits, i un dels actes més importants entorn la literatura infantil que es fa al nostre país. Es celebra els dies 13 i 14 d’Abril, aquest mateix cap de setmana i és la novena edició d’aquesta bonica festa. Durant aquests dos dies hi haurà un munt d’activitats per tal de potenciar i fer créixer als més menuts el gust per la lectura.

Més de quaranta-cinc editorials de literatura infantil i juvenil se sumen a aquesta iniciativa pionera, que també compta amb la col·laboració de les biblioteques barcelonines, de més de deu revistes, dels espais del CCCB i el MACBA, que obren les seves portes per a l’ocasió, així com de les dues llibreries (Laie i La Central) d’aquests dos centres culturals.
Món Llibre oferirà al llarg dels dos dies més de cent activitats que garanteixen l’accés a altres àrees del coneixement a través de la lectura.
Enguany també podrem comptar amb instal·lacions poeticoliteràries de gran nivell i amb un espai dedicat a les aplicacions de contes per a tablets.
Una festa amb grans artistes, destacats autors i il·lustradors i homenatges als germans Grimm, Salvador Espriu, El Petit Princep i a Joana Raspall, entre d’altres.

Jo ja tinc moltíssimes ganes d’anar-hi, de fet, com cada any ens els darrers 3 o 4 hi aniré, i estic convençuda que tots els que tingueu menuts també us encantarà anar-hi. Ho podeu gaudir molt!



Comentaris

Deixa la teva opinió